Television Centre

Architecture | White City Television Centre Masterplan | Location: London, UK | Area: 120 000m2

Masterplan for a large-scale media hub for a developer-led bid of the old BBC television studios in Shepherd’s Bush.

This project to create a masterplan for a feasibility bid of the former BBC headquarters – a listed building – involved reconfiguring the existing spaces as well as planning for newly acquired adjacent land. Our solution re-transformed existing buildings into studios for television, film and music, re-imagined the front of the building for broadcasting outdoor events and created a hotel in the iconic central building and courtyard. The land adjacent to the existing buildings was imagined as a new residential area with gym, school and retail facilities, together ensuring an array of functions, balancing day and night-time usage.

Other projects architecture

Projects interior

Projects design